Skip to content

Daan

Daan
Daan

Even voorstellen, ik ben Daan.

Van kleins af aan kijk ik met volle bewondering en liefde naar gezichten van mensen en hun houding. Ik ben kapper geworden, want op jonge leeftijd waren haren altijd al iets magisch voor mij.

Alleen kapper zijn is een te krap jasje voor mij geworden, omdat mijn intuïtie en gevoel veel verder gaat dan alleen het haar. De binnenkant en buitenkant verbinden is mijn grote passie. Door mijn mensenkennis en intuïtie die ik door de jaren heen heb mogen ontwikkelen is verbinden de kern geworden waar ik zo blij van word, elke dag weer!

Mensen vertellen mij graag wat er in hun leven en dromen speelt, ik luister en denk graag mee of ik nog meer zou kunnen betekenen voor degene die op mijn stoel zit. Als ik werk vanuit mijn hart, ontstaan er mooie matches en gaan er deuren open.

In de loop van 27 jaar heb ik een mooi netwerk opgebouwd van mensen die met dezelfde passie hun missie uitvoeren. En daar ga ik nu verder mee aan de slag! Mijn werk is persoonlijk en op elke klant toegesneden en alles waar ik mee werk is bewust gekozen met liefde voor mens, dier en milieu.

Daan

Hoe werkt het?

  • Voor goed haar maak je een afspraak voor een hair session.
  • Voor een gesprek from the heart met of zonder haircut maak je een afspraak voor een soul session.
  • Voor een gesprek over een mogelijke match (personal of business-wise) met of zonder haircut maak je een afspraak voor een match session.
  • Voor een mix session check mijn agenda voor events