Skip to content

Referenties

Al jaren een grote fan van Daniëlle. Elke keer weet zij mij weer geweldig te knippen c.q. nieuw kapsel te bedenken.  Ze is niet alleen een kapster maar ook iemand om heerlijk mee te praten over allerhande zaken. Ik zeg altijd gekscherend: Daan is mijn psycholoog.

Werner Drost

Een heerlijk knip event! Jij zorgt er elke keer weer voor dat ik top uitzie en me geweldig voel! Zou niet zonder je kunnen!

Tom Bachmann

Ik ken Daniëlle al 20 jaar en ben haar als kapster altijd trouw gebleven. Als ik wel eens een misstap zette door mijn haar even vanuit praktische redenen (tijdens vakantietijd) door een ander te laten knippen had ik daar altijd weer spijt van. Dat heb ik dus afgeleerd. Ik wacht geduldig tot ze weer terug is. Naast dat Daan erg goed knipt en je steeds weer even helpt opnieuw naar je haar te kijken en vanuit het ‘nu’ je kapsel te kiezen. Kan ze ook goed aanvoelen welke contacten, matches, er even gemaakt mogen worden businesswise. Heel leuk is dat. En het klopt altijd. Ze heeft daar intuïtie voor. Weet waar de ‘klicks’ zitten tussen mensen. De meerwaarde. Ook stuurt ze wel eens mensen mijn kant op. Ook altijd is er dan weer de click. Daan is een mens waarin de integratie van meerdere krachten mooi samen vloeien. Een soort ‘van alles ineen pakket’. Ik gun iedereen een Daan in zijn of haar leven.

Lisse Schimmel

Daan heeft door haar eigen ervaring en levens-wijsheid, haar nieuws-gierigheid naar nieuwe mooie mensen en producten een geheel eigen stijl ontwikkeld. Een stijl waar ik mij altijd in het volste vertrouwen aan heb durven overgeven.

Lindert Kuijs

Waar het kappers betreft, ben ik lang een trouweloze hond geweest. Mijn hele volwassen leven liet ik mijn haar nu eens hier doen en dan weer daar. Soms ging het een tijd goed, maar tot nu toe kwam er onherroepelijk een moment waarop ik dacht: zo wil ik het niet meer. Grootste klacht: de kapper in kwestie keek niet meer naar mij, maar deed gewoon zijn of haar kunstje op de automatische piloot. Daan daarentegen kijkt juist heel goed naar mij. Ze weet zelfs vaak voordat ik dat voor mezelf bewust heb geformuleerd al dat ik het tijd vind worden voor iets nieuws. En dan verzint ze precies wat dat is, iets dat ze ‘echt Liddie’ vindt en wat dat meestal ook blijkt te zijn. Tijdens het verven, knippen en stylen nemen we intussen het leven door. Zij weet dingen van mij en ik denk dingen van haar te weten, en dat is goed. Ik kom altijd verkwikt bij haar vandaan. Mijn trouweloze jaren zijn voorbij, durf ik na vier jaar wel te zeggen. In Daan denk ik een kapper voor het leven te hebben gevonden.

Liddie Austin

Sinds ik 8 jaar geleden voor het eerst door Daan geknipt werd wil ik nooit meer iets anders. Na jaren lang hoppen van kapper naar kapper had ik eindelijk iemand gevonden die niet alleen heel lief is maar ook echt heel goed in wat ze doet. Het is niet alleen dat Daan er altijd iets heel moois van maakt, ze voelt haarfijn aan wat bij je past en wat je nodig hebt, en ze zorgt voor zo n fijne sfeer dat je je direct op je gemak voelt.

Floortje

Daan is een vrouw die raakt. Ze is open, maakt op een prachtige manier verbinding met je en je voelt je thuis bij haar. Leuk vond ik het te ontdekken dat ze mijn krullen snapt, terwijl ze ze zelf niet heeft. Ik denk dat het de eerste hairdresser in mijn leven is, die werkelijk luistert naar wat ik zoek met mijn haar. En terwijl ze met mijn haar bezig is, komt ze met mooie vragen die je laten nadenken of met mogelijkheden waar ik nog nooit aan gedacht heb. Ik ben heel blij met haar in mijn leven!

Natascha Dorder

Wij kennen elkaar al ruim 15 jaar en we zien elkaar elke maand. Uiteraard omdat je mijn haar altijd supergoed knipt maar het is veel meer dan dat. Je weet echt alles van me en elke keer hebben we echte gesprekken, de ene keer over de liefde andere keer over stress en dan weer over toekomstdromen. Je bent altijd een inspiratie en ik kom ALTIJD met een goed gevoel bij je vandaan.

Roman Wagenaar

Ik vind het heerlijk en bijzonder fijn bij Daan op de stoel. Ik heb er gezonde haren en een dierbare vriendschap voor teruggekregen. Daan maakt mensen een stukje mooier, op elk vlak.

Carmen Vasquez

Daniëlle, al 15 jaar mijn kapster! Zij kent mij inmiddels zo goed, waardoor ik blindelings in de stoel kan gaan zitten. En er mega relaxt weer uitstap. Ze voelt haarfijn aan waar je behoefte aan hebt. Binnenkort gaan we een stap verder… een samenwerking tussen een soul hairstylist & soul stylist.

Cynthia Schrijver

Mijn afspraken met Daan zijn begonnen in 2002 en die zijn nooit alleen maar gegaan over haarverzorging. Het is nooit alleen maar ‘even’ je haar doen, het is een halve dag ontspanning, een date waarin ze de tijd voor je neemt en echt aandacht aan je besteedt, alsof je naar een vriendin gaat. Het is altijd nét iets meer. Dit kan ik nog wel even volhouden.

Dolores Leeuwin

Ik denk dat ik zeker 20 jaar lang niemand in de buurt van mijn aura liet komen. Laat staan dat iemand mijn haren mocht knippen. Tot ik Danielle ontmoette.  Danielle heeft de natuurlijke gave om aura’s (tijdelijk) te verkleinen en het ineens prettig te maken dat iemand (zij!!) in de buurt van je haardos komt. Sterker nog: ze tovert met die haardos. En wel op zo’n wijze dat het verslavend wordt. Een bezoek aan Daan is een soort mini-vakantie waar je zichtbaar opgefrist, uitgerust en met (in mijn geval) een bos prinsessenhaar vandaan komt. Zíj noemt dit een ‘projectje’. Ik noem dat geluk op mijn hoofdje. En in mijn hartje, want wie bij Daan komt heeft er binnen no time een vriendin voor het leven bij. En die kan je nooit genoeg hebben.

Tinkebell

Taming my wild beard. She cuts my hair like a boss. Daniëlle’s special.

John Berry

Daniëlle heeft me mooier gemaakt. Dat denk ik altijd als ik na een knipbeurt uit haar stoel stap. Mooi van buiten omdat zij de beste kapper is die ik ken en mooi omdat we een fijn gesprek hebben gevoerd en mijn binnenkant ook weer schoon voelt. Vanwege de persoonlijkheid van Daniëlle weet zij dicht bij de mensen te komen, zij weet de juiste vragen te stellen, kan fantastisch luisteren en weet ook nog wat van de wereld.  Vertrouwen vind ik cruciaal. Ik vertrouw haar volkomen. Daniëlle ken ik ruim 20 jaar nu en vanwege haar talent om dicht bij de mensen te komen is zij de baas van mijn haar. Zij bepaald hoe ik er uitzie. 

Gert Pereboom

Daniëlle is de beste! Ze is erg punctueel en weet als geen ander mensen aan mekaar te koppelen. Zodoende heb ik al meerdere klanten via haar toedoen!

Michael van der Velde

De naam Soulhairdresser past helemaal bij Daan. Voor mij is zij de ideale hairdresser. Daan is in totale ‘alignment’ met haar hoofd, hart en handen. Ik kom nu al meer dan 15 jaar bij Daan en iedere keer maak zij mij weer blij. Niet alleen omdat ik dan weer toonbaar ben voor de buitenwereld 🙂 maar ook door de fijne en grappige gesprekken die we voeren. Thanks Daan!

Penny Sahertian

Daniëlle is veel meer dan een goede kapper! Ze is de enige die ik de vrije hand durf te geven, omdat ik weet dat zij mijn “Look” kan matchen bij mijn mood en persoonlijkheid! En ze is ook nog eens heel lief en gezellig

Hanneke Willems

Daan is mijn heldin als kapster en als matchmaker. Ze heeft me twee keer ‘gekoppeld’ aan een leuke man! Beide keren leidde dat tot een gezellige avond, en in een geval zelfs een relatie. Daan is zorgvuldig, integer en intuïtief bij het maken van een match. Ik kan Daan’s match-advies aan iedereen aanbevelen!

Liesje

Daan is uniek. Ze knipt en kleurt fantastisch, is creatief, getalenteerd en een bijzonder, warm persoon, iemand die goed naar je kan luisteren én verrassende, rake suggesties doet. Ik ben al tien jaar elke keer blij als ik bij Daan ben geweest. Door het nieuwe haar, het gesprek…nou ja, door Daan!

Sarah Meuleman

Hoe werkt het?

  • Voor goed haar maak je een afspraak voor een hair session.
  • Voor een gesprek from the heart met of zonder haircut maak je een afspraak voor een soul session.
  • Voor een gesprek over een mogelijke match (personal of business-wise) met of zonder haircut maak je een afspraak voor een match session.
  • Voor een mix session check mijn agenda voor events