Skip to content

Hoe werkt het?

DJ? Makelaar? Date? Visualisor? Actor? Writer? Coach? Of misschien een personal trainer die perfect bij jou past? Vraag het mij en gij zult vinden! Bij mij op de stoel krijg je goed haar, een fijne ervaring én een mogelijke match met iemand die iets voor je kan betekenen. OFFLINE versus ONLINE is mijn kracht. Old school, up close and personal. Ik maak een persoonlijke match voor je in een gesprek, per app, mail of telefoon. Alles helemaal op jou toegespitst!

Zie jij in de toekomst een verrassende mogelijke samenwerking met mij om elkaar te versterken in onze expertise ? Stuur mij dan een e-mail of app en dan gaan we samen eens sparren over wat dit zou kunnen zijn.

Hoe werkt het?

  • Voor goed haar maak je een afspraak voor een hair session.
  • Voor een gesprek from the heart met of zonder haircut maak je een afspraak voor een soul session.
  • Voor een gesprek over een mogelijke match (personal of business-wise) met of zonder haircut maak je een afspraak voor een match session.
  • Voor een mix session check mijn agenda voor events